Teakfarve

af UTJ, 2/11 2011, 21:52 (4531 dage siden) @ Jan-Eddie Mathiasen

> Ja og så glæder vi os til at Jans efterligning af CV-vognens Hansen-fjedre.
Kære UTJ.
Det er ikke nytårsløjer - men hærværk ;)
Jeg havde først tænkt mig at undlade Hansen-fjedrene - men nu provokerer du mig jo til at eftergøre dem. Jeg er dog glad for, at du vil nøjes med en efterligning ;)
Tak til alle for roserne. Jeg har jo undladt at vise alt det der ikke er lykkedes. Men ved at pakke vognkassen ind i brun sæbe og Vita Vrap, kan men efter et par dage skylle og børste farven af. Bemærk dog, at den farve fabrikken har påført ryger af i samme omgang.
Med de venligste hilsener
Jan-Eddie

Det ser vi frem til. Jeg har selv sjusket (i en hr. Erik Olsens øjne) noget så grusomt med teakoverfladen på mit forsøg på at frembringe en CV. Den er dog ikke nået længere end til kassestadiet med et afkortet tag fra en CP-vogn. Den får (dovenskaben længe leve) endeperroner fra HT og en nybygget undervogn, når jeg kommer så langt. Til gengæld bliver min vogn jo nok ca. 4 mm længere end din;-)

Undervognen, der er med på billedet er blot en tilfældig omdannet Lima-O-vogn, der selvfølgelig heller ikke er kommet længere end halvvejs. Og intet har med CV-byggeriet at gøre.

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak