MAK fra HELJAN

af MO 568, fredag 01. december, 2017, 20:12 (49 dage siden) @ Tonny Brandt Andersen

Det opslag du refererer til er fra april måned. Jeg tror roligt man kan antage at Heljan har arbejdet med modellen siden, blandt andet på baggrund af de tilbagemeldinger der blev givet under og efter DMJU udstillingen i Køge.

Motorstørrelsen på MaK "stanglokomotiverne" har ingen indflydelse på lokomotivets udseende. Forskellen ligger i længden på rammen og om førerhuset har ind- eller udvendig skorsten. Alle lok (bortset fra GDS L2), leveret til Danmark har uanset motorstørrelsen, den forlængede ramme på 11.360 mm. Længden svarer i øvrigt til SJ T 21, som Heljan tidligere har haft i programmet.

GDS L2 tilhører gruppen af lokomotiver med den korte ramme på 10.600 mm som blev bygget indtil 1957. GDS L2 og modsvarer altså den DB V65, som Roco har i sit program.

ØSJS M10 og enkelte andre lok som har kørt i Tyskland har endvidere vindue i førerrumsdøren, som Heljan har vist på deres første udkast fra april.

Fortsat god aften
Thomas Albøg Olsen alias MO 568


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2017 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen