Avatar

Konspirations teori

af Futfar, Kajerød, 6/5 2017, 18:43 (2540 dage siden)
redigeret af Futfar, 6/5 2017, 19:05

Forsiden af seneste nummer af Jernbanen, udgivet af Dansk Jernbane Klub, prydes af et foto af en nymalet ME der trækker, en ligeledes nymalet EA. Billedet er taget bagfra, så ME'eren kun anes, medens EA'eren er ganske synlig, og rigtig flot! (Besynderligt nok er EA'eren udstyret med tyske sluttere, selvom ekvipagen angiveligt er på vej fra maleren til København? Har jeg overset en detalje?)

Et, som sædvanligt, fremragende foto fra dette organ. Det der får mig til at være lidt konspirativ, er jo så, at fotografen er selveste Peter Øgaard, der jo som bekendt har et alias som McK!

At spørge den gode mand hvad han har gang i, vil helt sikkert ikke give svar på noget som helst, og helt fint med det, det er jo, heldigvis, ham der bestemmer:-P.

Hidtige udgaver af EA, er jo kommet fra ACME, men McK er jo ikke bange for at udgive nye modeller, som tidligere er lanceret af andre, her tænker jeg især på ME, men rækken er jo lang, så en EA i nyeste liberi, finder jeg kunne være en kommende nyhed fra McK.
Undskyld Peter hvis jeg har været lidt præmatur... Det er ikke ondt ment, men lå lige til højrebenet...

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak