Brok som mål i sig selv........

af ئۇلغىك, 22/3 2017, 12:15 (2584 dage siden) @ Svend B J

På alle mulige måder nej slet ikke men der står længere oppe at man er skuffet over dem også, ville jeg da, hvis jeg var skuffet retunere det eller lade være med at købe det :-)

.
... eller man må i gang med at forbedre vognene, i det aktuelle tilfælde hvor vognene (både Tuborg og Carlsberg) vil være bedre tjent med (f eks) Weinert puffer. Men det er da ærlig talt noget irriterende, at man skal til at forbedre sådanne helt nyindkøbte vogne ..... Ideen med at lade det være valgfrit at forsyne vognene med enten (korrekte) faste eller (ikke helt korrekte) fjedrende puffer, altså at vedlægge begge typer i æsken, er vel ikke så dårlig?

.
Så så. Som alle andre hobbies er modeljernbane jo kun interessant som proces, ikke som mål i sig selv. Et fixt og færdigt produkt uden forbedringsmuligheder er ganske kedeligt. Og nu har producenten valgt at forsyne vognene med disse puffer og så kan man jo bare ombygge. Bare hovedmålene på selve vognen er korrekte, for det vil være svært at lave om, ligesom bemalingen af vognkassen kræver ganske gode evner, hvis den manglede noget. Skift af puffer er ikke den store operation og man kan ikke lave mange ulykker - og Weinerts vil i alle tilfælde være pænere end en eller anden plasticstøbt dims.

Jeg vil vove den påstand at modeljernbane som hobby dør den dag alle indkøbte produkter fungerer perfekt og man derefter kun har muligheden for at køre rundt med det og dernæst hurtigt ind i det allerede fyldte skab. Man mister nørklemulighederne, mister mulighederne for at brokke sig på et forum og man mister i høj grad muligheden af, at samtale med andre hobbyister. "Kittet" i modeljernbane som hobby er det sociale og det bliver holdt i gang af kaffe og snak om det man går og laver, herunder udveksling af ideer til løsninger på dette og hint problem.

Og dette er hverken sarkastisk eller hånligt ment, ejheller en kritik af produkterne.

....så må I gerne fortsætte........
:-) :-) :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak