Arbejdskraft er ikke gratis.

af Helge, 19/3 2017, 22:55 (2592 dage siden) @ Jan Bøgedal Slundt

Hej Jan.

Nej, ikke endnu.
Jeg har også haft en debat på Sporskiftet og den endte med, at der blev rettet fra fornærmelser til injurier imod mig og så blev tråden lukket.
Så kom jeg til at tænke på, at jeg nok skulle holde en lav profil, der er tydeligvis nogen der er MEGET modstandere af planerne.

Lige nu er der omkring 14 modelbanefolk der skal kontaktes, når jeg ved de sidste ting. Budgetter, tidsplaner og alt muligt andet er på plads, men placeringen er usikker. Det er blevet påpeget, at Ebeltoft ikke kan generere besøgende nok på årsbasis og det lyder rigtigt. Derfor forsøger jeg at finde en egnet lokalitet i Århus, men det er ikke let og lige nu har jeg blikket rettet mod Randers. Det er ikke særlig bekvemt for mig, men det er også banens succes det drejer sig om.

Jeg vil med glæde kontakte dig, når jeg har fundet den rigtige placering, men så skal du lige kontakte mig på legetoys@legetoys.dk. Du må også meget gerne fortælle, om du forventer at kunne bidrage praktisk og hvor dine interesser ligger.

Banen skal være dansk og jeg forestiller mig strækningen fra København til - i hvert fald - Århus, men selve udformningen og tidsepoken synes jeg, at vi skal snakke om. Jeg opretter en lukket facebookgruppe på et tidspunkt og her kan vi snakke i fred for uromagere.

Venlig hilsen
Helge

P.S. Andre, der også mener, at de kan bidrage, må naturligvis også meget gerne kontakte mig. Vi skal bygge, vi skal have det sjovt, vi skal have de helt rigtige materialer og værktøjer. Det er vores HOBBY!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak