Arbejdskraft er ikke gratis.

af Helge, 11/3 2017, 13:20 (2601 dage siden)

Som flere allerede har bemærket, har jeg annonceret, at vi skal have bygget en stor bane i Syddjurs. Den skal bygges og drives af en fond og en del af overskuddet skal hjælpe børn af fattige forældre. Den del af arbejdet skal laves af BROEN, en snart landsdækkende organisation, som netop tager sig af den slags.

Men fonden skal bruge penge - masser af penge - og dem skal andre fonde betale. Det vil de sikkert gerne, men chancerne stiger betydeligt, hvis de kan læse i ansøgningerne, at der er opbakning til tanken og at folk med forskellige eksperticer gerne vil bygge med. Der er også allerede tilmeldte til projektet, men der skal være mange flere.

Det er ikke meningen, at man skal gøre det gratis, der er bare ikke penge til at udbetale løn. Jeg har dog indregnet 200.000 kr i budgettet som kan bruges til at belønne medbyggerne på forskellig vis og til at sikre, at man ikke selv får udgifter på projektet.
Derudover har jeg erfaring med import og eksport og det er tanken, at fonden skal handle direkte med producenterne af modeltogsudstyr. De, der hjælper, skal kunne købe til eget brug til fondens egne indkøbspriser, ligesom de naturligvis skal have årskort til banen.

Så meld dig nu! Noget arbejde kan laves hjemmefra, noget måske i en weekend i Ebeltoft, andet af helst lokale, hvor der skal bygges og bygges. Der er masser af alt muligt arbejde.

Send en email til legetoys@legetoys.dk, så du kan komme med på holdet!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak