MODELJERNBANE I SYDDJURS

af Helge, 7/3 2017, 21:02 (2606 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

I øjeblikket budgetterer jeg med en hal på 1.000 kvm, hvor Modelbane Europas lejemål er på 400 meget dyre kvm. Der skal være plads til toiletter, spisested og køkken + forretning med modelbaneting. Jeg tror, at vi kan købe direkte fra producenterne og de, der bygger, skal naturligvis have fordel af det.

Modelbane Europa er inde i tankerne, men de gør ikke noget særligt for at tiltrække tyske turister og jeg tror, at hovedparten af vores besøgende vil komme sydfra. Det er klart, at det vil påvirke deres besøgstal, men forhåbentlig vil der være plads til begge baner. De har i øvrigt også nogle meget dygtige folk.

Nu må der ellers gerne melde sig nogle, der kunne få lyst til at deltage i skabelsen af projektet. Hvis I ikke vil nævnes her, kan I skrive direkte til mig på legetoys@legetoys.dk.

Venlig hilsen
Helge


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak