Modelbanetid - ure

af Knarbjerg ⌂, Nordsjælland, 19/10 2011, 11:52 (4566 dage siden) @ Erik Olsen

Herlig beretning Erik :o)

Den giver et fint stemningsbillede af det, at være flere om at køre tog efter køreplan på et stort anlæg og, frem for alt, det at togene skal løse nogle opgaver under vejs i stedet for at køre planløst af sted.

Os der "kun" har en "kedelig dansk fladlandsmodelbane" har sjældent plads til den slags udfordringer, som du beskriver. Men med en veltilrettelagt køreplan og i selskab med hyggelige mennesker, så kan et mindre modelbaneanlæg gøres både underholdende og udfordrende.

Dit link til Carsten Lundsten's anlæg skal lige have fjernet det sidste punktum for at virke, men det er absolut værd at kigge forbi siden. Ikke mindst hans tanker omkring planlægning af et modelbaneanlæg er god læsning.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak