Bg-vogne, direkte vogne Varde-Hamburg-Altona-Varde 1971

af Svend B J, 6/2 2017, 10:15 (2635 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Ja, det kan det. Så har en enkelt dispensation til vognens kørsel i udlandet været tilstrækkelig og ikke noget tilbagevendende bøvl, som hvis der var tale om et fast løb. Måske er forklaringen på, at filmen overhovedet er blevet optaget, at det er sket i forbindelse med en sådan rejsebureau-grupperejse.

Med venlig hilsen
M:-)rten

Nej, de danske vogne er kun statister i filmen (filmene).

BR 012 blev indsat på Marskbanen mellem Hamburg-Altona og Westerland (Sylt) for at kunne fremføre større tog. De blev indsat i 1967/68 frem til 1972. Optagelserne skyldes alle, at de skulle tages ud af trafik på Marskbanen.

Historien er forøvrigt ganske interessant. Da de blev sat ind, afløste de også i nogle tog diesellokotiver BR 221. Ikke nok med det: køretiden blev samtidig sat ned (på filmen ser man en 012 med stort tog passerer fotografen med 135 km/t).

Flere informationer her:
http://www.drehscheibe-online.de/foren/read.php?17,5963529,page=all
http://www.bundesbahnzeit.de/page.php?id=Mit%20der%20012%20nach%20Westerland

--
Svend
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Erindringer fra Præstøbanen

Erindringer fra Præstøbanen
Pris 490 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak