Brunkulstog m E-vogne, bremsefordeling

af Morten Flindt Larsen, København K, 19/12 2016, 02:26 (2678 dage siden) @ UTJ

Mest fordi Rocos egen vogn findes med de rigtige akselkasser, uden forstærkninger ved dørstolperne og dermed en rigtig god model - så er det ganske simpelthen ikke godt nok når man baserer sine modeller på noget meget ringere (sikkert fordi nogle finanstosser skulle have forrentningen af Klein-købet til at vise bedre forrentning ved at udnytte x-Klein-formene mere). Rocos E-vogne har forøvrigt altid været solgt til en meget rimelig pris - måske lidt for lav til at give en ordentlig forretning og dermed ikke den store lyst til flere nummervarianter.

Ja, desværre er det også mit indtryk af Rocos køb af Klein. Som om det ikke var slemt nok, at de fortsat pumper deres møgforkerte "billigmodeller" fra ca. 1970 af tyske godvogne ud på markedet. "Finanstosser" er det rigtige ord.

På baggrund af Georgs oprangering burde Roco komme med et 8-vognssæt med to bremsede og seks ubremsede E-vogne - alle Europ. Men er der nok kunder til en kasse til ca 800 kr uden last?

Tja, så skulle man måske vedlægge en N-maskine, hvis man ellers kan finde et ledigt nummer, og så lade sættet koste lidt mere end 800 kr.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak