Ucs-silovogne ...nu Bn i HO

af Torben Z. ⌂, Vallensbæk, 3/11 2016, 21:55 (2724 dage siden) @ h087

:-)

mht Bn kan man vel sige at der var/er 3 igangsættere/producenter, da de alle er startet fra bunden af med hensyn til produktionen

John/Tog og Tekno/Togmodelle/Heris

Heljan

McK

mhv
henning h087


Hej.

Helt så enkelt er det nu ikke :-|

Tog og Tekno var i fuld gang med et Bn projekt (du kan finde omtalen her et stykke nede) i 1998, og fra Sachsenmodelle skulle der kommen en hel serie Bn'ere i foråret 1999.
Desværre gik producenten konkurs og det lykkedes vist desværre ikke at redde værktøjerne ud af det bo = ryk tilbage til start :-(

Det er nu mere mit indtryk, at det var Felderbanen, Togdillen og Trinbrættet Hobby som med deres bestilling på 7 modeller fik Heljan til at interessere sig for litra Bn i foråret 2001.

John (Tog og Tekno) havde ikke opgivet sin drøm om en serie nærtrafikvogne, og med Togmodelle.dk fandt han en samarbejdspartner i Heris. Som et resultat af dette samarbejde kom de første Bn'er på markedet i efteråret 2001.

Og ja, på Heris hjemmeside har der i årevis været opført et antal danske modeller som var med i den oprindelige planlægning, men disse er indtil nu ikke udkommet - og kommer det formentlig aldrig - dog er der efter det afbrudte samarbejde kommet en enkelt udstillingsvogn, men det er vist også det.

--
Mvh.
Torben Z.
www.danskmodel.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak