Vi bygger en HSII

af ptmadsn, 24/10 2016, 20:30 (2712 dage siden) @ Muncken

af Muncken, lørdag 30. januar, 2016, 16:12
Ja det har i gjort længe, skal i ikke snart til at være færdige? ;)

af Muncken, søndag 23. oktober, 2016, 20:58
Hvordan kan den være i nørder 120% med alle tænkelige detaljer, samtidig med i hænger den modbydelige klump af en kobling på?
Tag det ikke ilde op - det er fantastisk fint det i laver syntes jeg...


Hej til Muncken!
Du får den lige på sømandsprog. Først, “Gem din slet skjulte galde væk af vejen”.

Derefter, ser du, HSII er en rangermaskine og for at udnytte dens potentiale og ikke mindst legeværdien, har vi valgt at forsyne den med en kobling der kan styres digitalt og derfor er i stand til at afkoble hvorend den måtte befindesig på et givent anlæg der er digital styret, fulstændig afhængigt af evt. Afkoblingsskinne.

Og endelig, valget af klumpen = Maerklin E117 993, er ud fra den betragtning at den virker sammen med alle bøjlekoblinger = Maerklin såkaldt A-kobling, som i Fleischmann udgaven anbefales i Fremo sammenhæng, samt Maerklin kortkobling såvel som Roco universalkobling som vi i byggegruppen bruger. Og alle de nævnte koblinger kan benyttes ved brugen af klumpen uanset om koblingsbøjelen er lavet af magneticerbar metal eller ej.

Venlig hilsen!
Peter Madsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Jernbanehistorisk årbog ´08

Jernbanehistorisk årbog ´08
Pris 166 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak