VLTJ Ep 58 Postvogn

af Steff, 11/9 2016, 19:48 (2774 dage siden) @ Mogens V.
redigeret af Steff, 11/9 2016, 19:54

Go´aften!

Det er jo desværre ikke alle forundt at kunne bygge BÅDE i plastik card samt ikke mindst lodde emner og få det hele til at gå op i en højere enhed. Og det er jo i særdeleshed en nydelse at se andre gøre det og her med VLTJ/DP vognen.

Men fortvivl nu ikke alle os, der ikke helt har disse dejlige evner. Der er råd, hvis altså sættene er til at fås endnu eller stadig fremstilles.

HVIS man har forelsket sig i en vogn som den viste, men må erkende, at byggeevnerne nok ikke står i mål med det ønskede, har BANETJENESTEN fremstillet et antal liste/træbeklædte post- og pakvogne i samle/byggesæt bl.a. som den viste, men at gå til for os uden de ønskede evner.
Herunder henvisningen til samleforklaringen (til et andet litra, men samme slags vognkasse og måde):

http://www.banetjenesten.dk/DSB%20Litra%20DR%20oktober%202015.pdf

Jeg tror at jeg har samlet de fleste af disse byggesæt og når jeg kan, kan alle andre også:-). Skær ud, rens af for grater, klik/lim, påsæt eventuelle detaljer efter ønske, såsom balustre mv., færdig, mal.
Og når man har prøvet en, får man lyst til at sætte alle mulige og umulige detaljer på, frit efter en børnesang; "det er slet ikke så svært, når man bare får det lært".

Eventuel god fornøjelse.

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

NB: Lige et spørgsmål til den viste VLTJ´er.

Hvordan og hvad er tagpappet og hvorledes påsat og behandlet?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak