McK ME er på sporet nu med flere billeder

af Peder L, 31/5 2016, 21:20 (2880 dage siden) @ Tonny Brandt Andersen

At du syntes mit indlæg er morsom læsning er jeg da glad for at høre, det betyder vel blot at du har haft en god aften. Men derimod kunne det også tyde på at du ikke rigtig læser hvad jeg egentlig skriver...

"Det er kun brugere og andre producenter der må svine et produkt til, producenten må ikke tage til genmæle."

Jeg har på intet tidspunkt ytret at producenten ikke må tage genmæle, tværtimod skrev jeg faktisk at selve forklaringen var rigtig fin, ligeså var forklaringen ang. håndtagene på Hs prototypen også fin. Problemet er ikke at producenten kommer med et svar, det er kun positivt at man følger med i snakken og kommer med en konstruktiv forklaring.

Derimod ser jeg intet konstruktivt i den måde McK går ud og bliver personlige og viser at man er blevet trådt over tæerne over at man debattere (I øvrigt hele vejen i en pæn tone) om et produkt som de tilmed agter at man skal investere i. Yderligere kan jeg ikke så noget som helst konstruktivt i at pege fingre efter et andet produkt, fra en anden fabrikant som ikke på nogen måde har med sagen at gøre, i dette tilfælde de nye Spor 1 My fra heljan.

Hvor du får fra at andre producenter sviner hinandens produkter til, eller for den sags skyld hvor du mener at McK´s produkter er bliver svinet til aner jeg ikke, men du skal da være velkommen til at bevise din påstand ;)

"Der er da ingen der bliver så tøsefornærmet, at man afbestiller et sådant kvalitetsprodukt."

Jeg mener ikke selv at jeg er tøsefornærmet, derimod mener jeg at jeg har mit frie valg til hvad jeg vil støtte, og hvad jeg ikke vil. Jeg køber for eksempel heller ikke buræg...

"Næ, lommesmerter er en meget bedre undskyldning."

Hvis du får det bedre ved at tænke det er lommesmerter, så er du for min skyld velkommen, hvis det derimod var en bekymring, så kan jeg trøste dig med at jeg ikke lider nogen nød ;)

"Jeg har da 6 Hobby Trade ME og 3 Lima MR, som jeg overvejer at sælge..."

Jeg takker for tilbuddet, jeg skal da overveje det hvis jeg ser dem til salg.

For mig er modeltog en hobby, som jeg hygger mig med og har det sjovt. Ikke noget "must have" og "jeg kan ikke leve uden". Vi kan jo ikke allesammen være lige hardcore inden for hobbyen :)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak