McK nyheder

af UTJ, 23/3 2016, 06:44 (2956 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Det er jo et valg. Det virker også lidt 'overkill', men vi må jo se om Dankortet taler samme sprog som lovprisningerne her og andre steder. Det tror jeg dog godt at man er klar over og 120 stk er ikke ret mange, idet dog ændring af selve vognnummeret ikke koster alverden, men kan give mersalg hos de særligt forhippede som interesserer sig for revisionsdatoer og vogne med forskellige numre. Men hvis serien skal være fuldkommen undgår man ikke en An.

Hvis man formår at bygge noget elektronisk funktionalitet ind i togstammerne så Bns og ME 'taler' bedre sammen er det et dog et spændende produkt. Måske ikke ud fra forbilledet, men i legeværdien, som betyder en del. Vi får se.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Banernes Biler

Banernes Biler
Pris 310 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak