McK nyheder

af Svend B J, 23/3 2016, 01:46 (2955 dage siden) @ UTJ
redigeret af Svend B J, 23/3 2016, 01:50

Hvis Heljan en dag vil lave dansk modeltog igen, skal de først genopfinde sig selv. Tak for de mange gode år til Heljan, men nu er I blevet overhale indenom, og alt hvad I gør, er at give andre skylden.

"Andre"? Kun de få som bliver ved med dette ulidelige omkvæd som du elsker at fyre af ved enhver given lejlighed. Først på ét forum, så her i dette forum. Smut du bare over på "sporskiftet" igen med dine hadske skriverier.

Det er prisværdigt at producere Bn/Bns med oplag på 120 stk af hver nummervariant, men det siger også noget om mætheden i kundekredsen - og det er nok det som er "fremtiden". Det er ca. 17 år siden at Bn-vognene fra to forskellige fabrikanter kom sidst og det er da oplagt at en nyfremstilling må tilføre noget nyt.


Jeg sidder og kigger på nogle af mine Heljan og Togmodelle/Heris vogne (Bns, Bn og An) og må konstatere, at så tossede er de nu heller ikke. Det er helt fint at der kommer nye udgaver fra McK og jeg skal da også have nogle af disse vogne, men der bliver ikke tale om at skifte hele stammer ud, højst at få en ny kort Frederikssundbane-stamme. Og så, hvis den kommer, få indlemmet en rød Bn med gule litreringer i samlingen, se bogen"Danske Personvogne" - vi kender forfatterne, især den ene ;-) - side 227.

--
Svend
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane


Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak