McK nyheder

af peterw, 19/3 2016, 18:25 (2959 dage siden) @ Morten2

Ifølge McK's hjemmeside skulle der være nye personvognstyper på vej fra deres side.

Gad vide hvilken type det kan være ????

Tekst fra deres hjemmeside:

"Vi arbejder med flere nye personvognsprojekter, og er nu ved at være klar til at offentliggøre det næste i rækken.
Projektet bygger på erfaringerne fra gummivognene, både de gode og de knapt så gode.
Finish og detaljeringsniveau bliver dermed på niveau med gummivognene, men der har været brugt væsentligt flere kræfter på at kontrollere dokumentation og tegninger på de kommende vogne."

Det lyder både spændende - og måske også både og... :-) Hvis vi skal håbe på noget "andre" ikkea har lavet indenfor (relativ) kort fortid kunne det måske være et APO-lyn? Ellers er vi vel ret velforsynede med passager-materiel til epoke IV som indtil videre ligner fokus-epoken for McK?

(Jeg vil lige checke JBP+UTJ bogen i aften for at se om der er noget oplagt jeg har overset, men de absolut mest "almindelige" ting er da lavet af hhv. Heljan, Tog og Tekno/Heris og McK...?)

- På den anden side virker McK heller ikke bange for at tage ting op som andre allerede har lavet, men "løfte barren". - Så man kunne også spekulere i en serie UIC- eller nærtrafik vogne i samme kvalitet som "gummivognene"...?

Mvh,
Peter


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak