Avatar

Hvorfor bruge weekenden på at tage på Hobbymessen?

af Futfar, Kajerød, 4/3 2016, 21:54 (2974 dage siden) @ Steff

Nu er der mange måder at tjene penge på. Og hvis man bruger så mange kræfter på at lave 2 årlige hobbymesser - som Valbymesserne - er der vel ikke noget galt i det? Forhandlere og udstillere fylkes om pladsene på messerne, og vi som besøgende, er da glade for at kunne mødes med ligesindede, samt få gavn af de mange "messetilbud", der jo helt klart forekommer.
Hobbies af enhver art, er jo også tilstede, så om man er til perlesyning, papirklip, dukketeater eller samler af modelfly, kampvogne eller LEGO, ja, så er der mulighed for at kigge på tingene. Det er jo ikke kun modeltog, og forhandlere af samme, der er på messerne, selvom de jo nok er i flertal.

Hvad angår de seneste nyheder indenfor modeljernbanen, må det vel være op til de enkelte fabrikanter/forhandlere at præsentere disse, og som jeg ser det, er de relevante repræsentanter til stede; det er er jo ikke en kopi af Nürnbergmessen!

Der er næppe tvivl om at indehaveren af Togdillen har en god indkomst ved disse arrangementer, men noget skal han jo leve af;-)

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak