Hamburg - Miniaturland

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 7/10 2011, 18:24 (4575 dage siden) @ Tommy Nilsson
redigeret af Claus E. Hansen, 7/10 2011, 18:28

Har hørt betegnelsen "Legoland" nævnt :-)

Har været forbi et par gange også. Der er rigtig mange ting at se, men det er rigtigt at der er stuvet meget sammen på lidt plads. Det er ikke det man forstår ved et epoketypisk anlæg. Men det er absolut imponerende at studere det nærmere, hvis man ellers kan komme til for menneskemængderne. Jeg kan specielt godt lide Schweiz-delen, det er meget flot lavet at man kan gå oppe og se ned i dalene.

Lufthavnen er kommet til som noget af det seneste. Den var der vanskeligheder med at få til at fungere, men det skulle være lykkedes nu.

Man skal tage det som en oplevelse og ikke for mere end det er. Eksempelvis har DK-delen ikke meget med DK at gøre, det er der for meget "eventyrland" over det til.

Men de første tyske dele af anlægget er til gengæld godt lavet også.

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak