DB BR 103 i H0 2 skinne...!!!

af Nordexpress, 11/1 2016, 15:50 (3027 dage siden) @ Steff
redigeret af Nordexpress, 11/1 2016, 16:22

Som dit skønne billede viser kørte den første serie E03 ved den internationale trafikudstilling IVA i München i 1965. Den dag, jeg kørte med, var det med blå Aüm vogne.
Og tak for de lange svar, også undertegnede finder TEE-togs oversigten spændende.

Til det meget åbne indgangsspørgsmål fra Jan må man jo sige, at hvis du blot ønsker en hyggelig diskussion om E03 er det jo helt fint. Men modeller af lokomotivet har været produceret i et utal af udgaver og varianter, og både modellerne og TEE-togenes drift er genstand for talrige bøger og så mange diskussioner og hjemmesider på nettet, at det vel tager mindst en weekend at komme i lag med, og "sandheden" når du alligevel aldrig.

Du kan som nævnte begynde med bøgerne fra Eisenbahn-Kurier Verlag eller hos EJ

EJ Extra BR 103

Rheingold

En af modeloversigterne findes her

E 03

Så det er meget et spørgsmål om hvilket detaljeringsniveau, du forestiller dig, eller om der er et helt specifikt spørgsmål, der rumler i dit baghovede.

På det seneste bevæger LS Models sig jo også ind på TEE togene.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak