S/S MARTHA i 1:160 - besætning søges (2 fotos)

af Niels Munch, 21/5 2015, 20:17 (3256 dage siden)

God aften i forum,

Min gode ven Jørgen Østergaard fra Historisk Samfund for Viborgegnen (som i parentes bemærket stadig søger fotos af vogndrejeskiven til slagterisporet på Skelhøje Station), bygger p.t. en model af kultskibet S/S MARTHA (tidl. S/S ASLAUG) i 1967-udgaven i skala 1:160.

Det var et af de sidste skibe, A/S Kjøbenhavns Flydedok & Skibsværft nåede at aflevere i 1927 inden salget af virksomheden til B&W.

[image]
Modellens stade den 10.04.2015 (foto: J.Ø.).

[image]
Besætningens brusebad er installeret, 15.04.2015 (foto: J.Ø.).

Jørgen, der i øvrigt ikke bygger modeltog i skala N og dermed ikke er særlig bekendt med "befolkningsunderlaget" i denne målestok, søger som besætning m.v. figurer, der med lidt snilde kan illudere f.eks. en kvinde i bikini, en græsk luder, den trinde kaptajn Nielsen, maskinchef Brovst samt hans assistenter, en kok, en hovmester, en skibsreder, en "gnist" og evt. et par stykker til.

De sortimentsæsker, der hidtil er fundet på nettet, har ikke været overbevisende, og derfor henvendelsen til dette forums samlede spor N ekspertise:

Har I gode tips og/eller overbefolkede spor N anlæg (eller en rodekasse), hvor nogle af "indbyggerne" kunne ønske at påmønstre/borde S/S MARTHA, så der kan komme liv under bruseren samt på broen og i messen o.s.v.?

Alle gode forslag modtages med glæde, gerne ved henvendelse til mig via kuverten øverst.


Bedste hilsener & god pinse
[image]
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak