Her kan du se de 3 Diorama vindere.

af DMJU ⌂, 9/5 2015, 22:55 (3246 dage siden) @ f.ormstrup

Hejsa

Så er foto´s og resultatet af DMJU´s diorama konkurrence 2015 lagt på hjemmesiden under "udstilling", samt vinderne af publikums lodtrækningen.

I dette forum har Flemming Ormstrup forleden postuleret, at DMJU ikke tog fotos fra udstillingen i Køge, og at man heller ikke ville benytte sig af Ormstrups egne fotos.

DMJU’s formand har svaret Flemming Ormstrup direkte, og vi vil her blot begrænse svaret til følgende:

- DMJU’s tre fotografer tog mere end 700 fotos og flere videofilm under udstillingen. Lige nu ligger der mere end 200 af disse fotos på vores hjemmeside (som er ved at blive rettet til), og flere af dem blev allerede offentliggjort under udstillingen!

- DMJU’s bestyrelse har ikke på noget tidspunkt fået tilbud fra Flemming Ormstrup om at kunne benytte hans fotos. I så fald havde vi naturligvis takket ja, da vi i sagens natur aldrig kan få for mange billeder, og det er en fordel at have mange at vælge i mellem.

- DMJU har tidligere opfordret alle medlemmer til at indsende modeljernbanefotos til os, til brug for vores forskellige publikationer, annoncer og andet. På samme måde vil vi gerne opfordre alle der ønsker at bidrage til fremgang for vores fælles hobby, om at henvende sig til bestyrelsen, idet vi kan bruge al den hjælp vi kan få, både i forbindelse med vores årlige udstillinger, på lokale messer og til eventuelle særlige projekter.

Vi ønsker ikke at gå ind i yderligere debat om Flemming Ormstrups postulater, og ovenstående er derfor vores sidste og endelige svar på hans synspunkter.

M v h
DMJU


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Jernbanehistorisk årbog ´11

Jernbanehistorisk årbog ´11
Pris 166 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak