Slutsignal

af Søeborg, 29/3 2015, 13:41 (3314 dage siden) @ Steff

Jo, naturligvis findes de i model - der er vel snart intet fra virkelighedens verden, der ikke også findes i model i en eller anden form.

[image]

Til gengæld vil de nok være svære - meget svære - at opdrive i dag. Det var GREMO Handel & Hobby, der på et tidspunkt for mange år siden fremstillede dem. Mit ark - se billedet nedenfor - har artikelnummer 02.027 og er købt engang i 1990'erne. Slutsignalskiverne er så små, at jeg ikke har turdet montere dem på en vogn eller et lokomotiv - og så skal de jo flyttes hver gang, man ændrer på togets sammenstilling eller kørselsretning. De måler godt 3 mm i diameter og er lavet af ætset metal (og bemalet af mig).

[image]

Mit tip til at lokalisere et sæt er Hejlesen eller Bjørn Schultz - jeg tror ikke, at der er ret mange andre, der kunne tænkes at ligge inde med tilbehør fra Gremo og andre, i dag glemte producenter.

Med venlig hilsen,

Søeborg


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak