Ckm eventuelt fra ACME.

af Steff, 3/2 2015, 20:23 (3363 dage siden) @ Denis Petersen

Go´aften Denis

Hvor vil jeg da håbe at dit ønske går i opfyldelse ved at ACME holder det fremførte i deres prospekt.

Men som jeg ser "opgaven" (vi har jo ingen problemer, men opgaver der skal løses, ik´:-) ) er der ofte langt fra at melde ud og til handling, bl.a. fordi en nærmere indhentning af informationer ofte viser, at man ikke "bare" kan lave en eventuel ommaling af en given vogn, så den passer til andre landes forvaltninger.

Ckm vognene er jo IKKE bare en DB Bpmz hvis skal gå i detaljer, men ændret vognkasse til danske ønsker. Bl.a. et vindue smalt vindue mere og glat tag, hvor Bpmz har sikker.

Jeg har IKKE forstand på støbninger af vognkasser, men jeg er ret sikker på, at der er mere salg i en eventuel Bpmz end en "smal 3 eksemplarers vogn til DSB". Endelig kommer så det som Henning så rigtigt skrev, at ACME jo er i den klassiske situation med, at vognen højst sandsynligt ikke sælger i det omfang, at den kan give overskud. Om ACME så er tilfreds med "break-even", at det lige løber rundt er så en anden sag.

Der HAR jo været masser af udmeldinger om DK modeller, der ikke er blevet til noget af mange årsager, men jeg håber da, en selv en "smal vogn" vil blive materialiseret, flot er den sku´!
Herunder et billede som ledsagevogn.

[image]

Så hav tålmodighed og glæd dig til den kommer, hvis ikke, ha´ forståelse for hvorfor, PENGE:-(


Med venlig hilsen og forhåbentlig en fortsat god aften

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak