Nyt dansk til epoke IV - Interfrigo-vogne, salg af sæt

af h087 ⌂, bagsværd, 2/2 2015, 00:32 (3342 dage siden) @ henho
redigeret af h087, 2/2 2015, 01:01

:-)

vi er en del (pt 10 stk ) der har lavet en indkøbsgruppe ( lukket gruppe - så den kan kun ses af de tilmeldte i indkøbsdirektoratet ) på rundremisen.
og det går fint.
dog skal der huskes på :

find en forhandler der vil skaffe hjem næsten uanset hvad man ønsker sig osv

man skal bo i nærheden af hinanden - eller ses nogenlunde tit - ellers kommer der ekstra forsendelse på.
dernæst er det ( sådan gør vi på rundremisen ) at en står for indkøbene og betalingen og modtagelsen og vidreleveringen/fordelingen.

det betinger jo at man kender og stoler på hinanden.

men funker udmærket for os !!

og ved at det er i et forum er fordelen at der kan laves tråde over hvad der kommer, der kan bestilles - og hver kan forslå emner der er interesante og skal indkøbes - og der er ingen købetvang - nogen gange er 4 der vil have det foreslået - nogle gange flere - men også nogen gange en eller to - men det funker udmærket - og man kan også købe alle andre steder, såfremt det er noget speciel osv. og dernæst at der forudbestilles fx skal vi da have 21 stk Artitec ovalen vogne - og med U hansaen fra Acme er der pt foreløbig 10 - 12 stk der skal bestilles - og så .....er vi jo sikre på at vi får dem før de er udsolgt - ;-) - og forhandleren er sikker på at de bestilte ting er aftaget - så det giver også ham en fordel i hvad han tager hjem !!

mvh
henning h087

--
med venlig hilsen
henning orlowicz h087 - h087@hotmail.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak