Den første baggrund

af Erik, My 1 2 87 ⌂, Odense, 21/9 2011, 22:27 (4594 dage siden) @ Erik, My 1 2 87

Hej Henrik og Gert
Tak for jeres feedback. I peger begge på noget meget essentielt - nemlig at den nederste del ligner skyer - faktisk en hel skyformation - og det var ikke målet. Jeg vil gerne have himlen til at gå fra blå i toppen til lys blå/gråhvid nederst, men den lyse del er kommet til at ligne skyer og dermed forsvinder horisonten / dybdefornemmelsen af himlen. Godt input. Specielt det at jeg "har taget himlen over mig og "bukket" den ned til horisonten" er ganske rammende.

Hej Bjarne
Du går også efter skyerne :-)
Jeg har allerede brugt en del tid på det angivne link så sent som i dag :-) Bestemt en god beskrivelse af skyer.
Himmel og skyer har jeg studeret mange af (ikke kun ved at ligge på ryggen og kigge op), men det sværeste er at efterligne dem i virkeligheden - og maling er ikke nødvendigvis den bedste løsning her!?! Måske der bare mangler noget teknik.

Tak for jeres input.

Min konklusion på dette forsøg må være at farveforskellen er blevet for stor (for mørk i toppen og for lys i bunden). Sammen med de meget uregelmæssige overgange får det den lyse del til at fremstå som skyer. Ikke at jeg ikke ønsker skyer, men de kommer i næste fase.

Reiner og Sundborg MJ har anvendt malerrulle/pensel, så næste forsøg skal vist være ved anvendelse af disse.

Jeg er fortsat meget interesseret i at høre, hvordan andre har grebet det an, hvad enten det er maling eller baggrundsbilleder eller noget helt tredie. Meget detaljeret baggrund kan vel også stjæle fokus fra forgrunden?

--
Hilsen Erik
www.my1287.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak