Anlægsbilleder (3 fotos)

af Tonny, 15/12 2014, 09:59 (3420 dage siden) @ Jens V

God idé med sådan en tråd. Med hensyn til landskaber har jeg ikke noget at vise frem. Min bror og jeg begyndte opbygningen af vores anlæg i februar 2013. Vi har lagt næsten alle skinner, og vi er i gang med at lime ballast og monterer sporskiftemotorer. Vi har selvfølgelig gjort os tanker om, hvad der skal laves af landskab og bebyggelse, og har da også indkøbt materialer og byggesæt efterhånden som vi har fundet noget vi ikke kunne leve uden.

Jeg vil gerne bidrage til tråden med 3 billeder. Det første af hele banen.

[image]

Der er to område hvor jeg har lavet en lille prøveopstilling. Det første er et sted på banen, hvor det dobbelte hovedspor løber bagerst, mens de to enkeltsporede strækninger (lokalbaner) lige strejfer hinanden foran. Til dette område har jeg indkøbt 200 grantræer, og skal på et tidspunkt i gang med at lave en bakke med skov på.

[image]

Fra mine unge dage, har jeg flere små Heljan huse, og for at se om nogle af dem kunne indgå i banen, har jeg lavet en prøveopstilling i et hjørne. Heljan's bondegård og kirke, som er meget danske men meget forkerte i størrelse har fået plads bagerst, og så har jeg prøvet med nogle af de mindste grantræer, samt købt køer i både størrelse H0 og i størrelse N, for at se om det var muligt, at skabe en virkning af, at noget står langt væk. Der skal nok arbejdes lidt med det, og måske bliver idéen og de to bygninger kasseret.

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak