Ny test

af bl, 13/11 2014, 14:07 (3444 dage siden) @ bygger01

Et internt kavalitetssikringssystem tager sit udgangspunkt i gældende lovgivning og selskabets egne opstillede regler, procedurer, processer og definerede produktionsmål. Finder man alle interne og eksterne krav opfyldt, er selskabets kvalitet i orden. Men det er så ikke ensbetydende med, at kunderne også synes, at de får et kvalitetsprodukt, men alene, at selskabets egne kvalitetskrav er opfyldt. Laver man en kundetilfredshedsundersøgelse som viser, at f.eks. 90% af selskabets målgruppe er tilfredse, og selskabets egne krav siger 85%, er kvalitetskravet således opfyldt.

Eksempler på subjektive kvalitetsforskelle finder man jo alle vegne, lige nu f.eks. med julebryg, som findes i alle prislag og "kvaliteter". Den øl, som er billigst, er sikkert heller ikke den, der får de højeste karakterer af feinsmeckerne, men fabrikanten har sikkert taget en afvejning mellem øllets ”kvalitet” (fremstillingsomkostninger) og afsætning. Og er indtjeningen i orden, opfylder øllet jo fabrikantens egne forventning til produktets kvalitet.

Bjarne


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak