Avatar

De er på vej.......

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 27/6 2014, 21:51 (3588 dage siden) @ UTJ

Efter Bf-vognen må Heljan meget gerne sætte nye oplag af A-, AB- og især B-vognen i rødt design meget højt oppe på to-do-listen - de er meget "wanted", yes!
Og også meget gerne nedklasserede varianter (Ba og Bab), samt BDdk (Hobbykæden var så flinke at udgive BDk), m.fl.


Det sker også. Der kommer snart en stribe røde helt almindelige vogne: et stk AB, to stk A, fire B og endelig som et forsøg en Bab. Prisen er også moderniseret, så den nogenlunde følger den almindelige udvikling, men dog under en plovmand pr. stk. Der planlægges en RIC A, en RIC B og selvfølgelig Bab og AB med RIC (gad vide om Bab'en som Bab nogensinde blev indrangeret i et internationalt tog?). Hvis nogle skulle tvivle så kan det oplyses at underleverandørerne også skruet godt op på priserne de seneste år.......

Det er til dels kommet i stand på baggrund af talrige opfordringer og således at der er 'almindelige personvogne' at få i butikkerne.

Hej Ulrik

Det lyder aldeles herligt - de vil allesammen blive taget imod med kyshånd.
(Og lav nu rigeligt af de røde AB'erne - de er også eftertragtet i udlandet (Tyskland)).

De nedklasserede Bab-vogne indgik i hvert fald i Interregionaltogene Kh-Fh i 1990'erne - jeg havde selv fornøjelsen af at blive transporteret i sådanne vogne i IR-tog mangen tidlig lørdag morgen fra Ar til Fh i 1990'erne.

Bax-vognene indgik i 1990'erne bl.a. i P 1196, IP 233 Nord-Ekspress, EC 187, EC 182 Thomas Mann, IP 1237 Nord-West-Express, og Ba-vognene indgik bl.a. i EC 187 Karen Blixen.
Så når I alligevel har fundet støbeformen til A-vognen frem, så ville nedklasserede A-vogne også være yderst velkomne - hint-hint ;-)

--
Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne DCC, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), epoke III til VI - dog primært IV.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Postautomobilet Gennem 100 År

Postautomobilet Gennem 100 År
Pris 360 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak