Hios-v, hvor tung skal den være i model..?

af Holger Sørensen, 23/4 2014, 09:49 (3655 dage siden) @ Tonny Andersen

Er der nogen der kan sige mig hvordan der blev kørt med Hios-v dengang. Jeg tænker mest på dem der kørte for Carlsberg. I dag kører der et lagt "Øltog", men det var måske anderledes dengang. Blev vognene brugt til at køre ud til mindre øldepoter i diverse byer, eller til at transporterer mellem København og Fredericia som i dag.

Er det kun to vogne som er dekoreret med hhv. den tørstige Tuborg mand og teksterne Carlsberg og Tuborg "DSB Gods - kører naturligvis for Carlsberg"

Hvis du er lidt opsøgende selv og kigger i div. fotohæfter, årshæfter m.m. vil du hurtigt opdage, at de kørte overalt hvor der var et depot.
Da bryggerierne omlagde deres transportsystem, overgik vognen efter en mindre ombygning til at køre for FDB mellem Glostrup og bl.a. Odense/Vejen/Skalborg.

Hilsen fra Holger i Hedehusene :-) ;-) :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Jernbanebøger

Frygt og fascination

Frygt og fascination
Pris 250 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak