Stort modeljernbanetræf på Teknisk Museum

af Tommy Nilsson ⌂, Ringsted, 5/9 2011, 17:04 (4609 dage siden)

Pressemeddelelse fra Danmarks Tekniske Museum:

"Igen i år afholder Danmarks Tekniske Museum stort modeljernbanetræf i samarbejde med Fredensborg Modeljernbaneklub. Træffet løber af stablen på Teknisk Museum i weekenden den 17. og 18. september 2011.

På træffet kan man møde en række danske modeljernbaneklubber og private, der stiller op for at demonstrere og fortælle om deres kørende anlæg. Der vil også være mulighed for at se, hvordan man opbygger mindre modeljernbaneanlæg, så man kan blive inspireret til måske at tage den populære hobby op derhjemme.

Weekenden 17.-18. september står i det hele taget i jernbanernes tegn på Danmarks Tekniske Museum. Udover selve modeljernbanetræffet kan man begge dage følge arbejdet med opbygningen af Teknisk Museums egen store modeljernbane, der skildrer den danske industrihistorie – fra den første jernbanestrækning åbnede i 1847 og frem til år 2000. Og udenfor står museets store minitogbane klar til at tage museets og træffets store og små besøgende med på en sjov og hyggelig køretur.

Modelbanetræffet på Teknisk Museum i 2010 var en stor succes for både udstillere og publikum og bliver forhåbentlig en tilbagevendende begivenhed på Teknisk Museum. Det afholdes i museets faste udstilling, hvor der er masser at se og opleve for hele familien.

I anledningen af Danmarks Tekniske Museums 100 års jubilæum i år kan man på træffet også se et udvalg af flotte, ældre modeltog. Selve 100-årsmarkeringen finder sted på jubilæumsdagen den 29. november, hvor museet bl.a. åbner en stor ny fast udstilling om danskernes teknologiske hverdag gennem 100 år".

Medarrangør er FdMJK - Fredensborg Modeljernbaneklub (Lille Nord)

--
Tommy Nilsson
Webmaster
www.signalposten.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak