CY-vogn: hulkortet

af UTJ, 29/8 2011, 20:05 (4595 dage siden) @ UTJ

Kære forumdeltagere

Er der nogle som har gode billeder af en CY-specialvogn, gerne grå. Eneste betingelse er at der er billeder fra begge sider af vognen, da det ellers ikke er muligt at bygge en god model af den typiske "grå vogn" som skal henstå på ethvert stationsareal i perioden 1960-1985........

Tak for de få fotos det blev til. I ventetiden lagde jeg an til en model af en CY, fra tiden før centralværkstederne begyndte at hærge denne vogntype. Jeg har for en del år siden (18 - vist nok) bygget en pladebeklædt, så dennegang må det blive en træbeklædt.

Første runde i byggeriet er vognsiderne, som til denne vogn minder om et hulkort:
[image]
Udfordringen i en CY (udover tålmodigheden med at file vinduerne op) er at få hullerne til at blive så ens i størrelsen som muligt. Samt lige at huske at nogle få mellemrum og vinduer skal være uens på den rigtige måde. Hvis ikke det kan lade sig gøre, så er det en ommer og forsøget pryder bedst skraldespanden.

Jeg har ikke glemt specialvognen i grå udgave - kassen kommer senere, så undervognene kan kan bygges nogenlunde samtidigt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak