Avatar

CR 1001

af Futfar, Kajerød, 3/8 2018, 15:02 (2065 dage siden) @ UTJ

CR 1001-modellen er min skyld. Jeg syntes at der skulle være en CA/CR vogn med kursvognsstribe som de så ud i 1930'erne .

Jamen det skal du da så have tak for :-) Jeg er skam helt godt tilfreds med vognen.. Men hvad er en kursvognsstribe?


Hvis man gerne vil have en CA med stafferinger til epoke 3 kom Heljan med CA 1026.

Det er noteret, tak..


Det er tilladt at tage produkterne i øjesyn inden køb, herunder om det er et ønsket nummer eller litra. Det er vanskeligt at gøre alle tilfredse, nogle kunder går sågar op i at revisionsdatoen er en bestemt årgang mv.

En god ven har givet mig prædikatet "epokeimmun", en æres titel for mig.:-D . Jeg er således hverken "Nummermand" eller "nittetæller", så jeg har ikke grund til at være utilfreds :-P .


Mht køreegenskaber, så vis dit anlæg. Afsporinger og problemer med kurver bliver man ikke klogere på, hvis ikke pågældende anlæg bliver fotograferet og allerhelst vist med en videostump af kørsel over det problematiske sted/de problematiske steder.

Hvad angår at vise mit anlæg. Det er næsten altid under om/opbygning, og med ca. 500 vogne - af vidt forskellige fabrikater - så jeg har forlængst fundet ud af hvordan problemer med koblinger løses. Sporene, Märklin C-spor, har jeg aldrig problemer med, da jeg slet ikke bruger de små radier... Næhh de fleste problemer skyldes, at vognene kobler for tæt ved brug af Fleischmann Profikoblinger. Men også dette problem løses nemt:

[image]

En Profikobling, en Symoba-krave, 3-5 mm, afhængig af hvordan den vendes..

[image]

Benene til KKK skakten kan nu ikke gå i lås, men i de fleste tilfælde bliver koblingen på plads, afhængig af hvor snæver skakten er. Hvis kobling og krave, ikke bliver på plads ved belastning, er det vi skal have fat i tandstikkeren. Denne stikkes så ind - og virker så som kile - og resten af tandstikkeren knækkes/klippes så af;-) . Skal man senere hen skifte koblingen, er det lidt mere besværligt end ellers. Men en fin spids pincet klarer fint jobbet med at fjerne "kilen" :-P :-P .

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak