Avatar

Et par "kurvehvin" for meget. (Og undskyld).

af Futfar @, Kajerød, tirsdag 05. juni, 2018, 17:23 (160 dage siden) @ Peter Madsen

Hej!
Dertil er kun at sige, du har købt huset for lille eller også forstår du ikke som bestyrelsesformand at at gøre din indflydelse gældende over for direktøren.
Venlig hilsen
Peter Madsen

Der i kan du jo så have ret, men: Huset jeg bebor, er ganske vist et parcelhus - med en alt for stor have - men ejes af et alment boligselskab, og er på ca. 100 m2. Derfor har jeg på ingen måde lov til at lave tilbygninger, det siger Rudersdal Kommune. Og de bestemmer helt suverænt:-(.
Da jeg er folkepensionist, er mine muligheder som bestyrelsesformand, hvilket jeg ikke er, heller ikke en mulighed, for igen, det er kommunen der bestemmer. Derudover har jeg slet ikke økonomiske midler til at opføre en sådan tilbygning; det er ren ønsketænkning:-P.
Til gengæld er min husleje så lav, at man skal ned på knæ for overhovedet at få øje på den. Og det giver så gode muligheder for indkøb af modeltog.
Så derfor de mange loks at holde styr på:-D.

--
Med venlig hilsen
Futfar.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2017 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen