Damptromle omkring Nystrup

af Claus Nielsen, mandag 04. juni, 2018, 13:24 (108 dage siden)

Gamle aviser kan af og til være inspiration til modelbygning. I dette tilfælde var det et udklip fra Nystrup Tidende, der satte mig i gang med at bygge et 'landevejstog' bestående af en Aveling & Porter damptromle, en opholdsvogn og en vandvogn fra Sorø Amts Vejvæsen.
[image]

Min udgave af 'optoget' består af tromlen, der er bygget af et hvidmetalbyggesæt fra Southeastern Finecast i skala 1:32 og de to hjemmebyggede vogne i plasticcard og hjul fra brokkassen. Påskrifterne kommer fra Skilteskoven. Hele optoget er på den måde ikke en stor udskrivning og hvidmetalbyggesættet fra Southeastern Finecast var en fornøjelse at bygge.
[image]

Se flere fotos af optoget og en smule byggeinfo om vandvognen på Nystrup-bloggen.

Jeg har købt Southeastern Finecast-byggesættet fra Scale Link.

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

Märklin Fleischmann Roco Peco Pico Heljan Hobbytrade Hobby trade Brekina Busch Epokemodeller ESU Evergreen Faller Lenz Togmodelle Viessmann modeljernbane Long modeltog modeltoge modeltogbane togbane DSB legetøjstog modeltogklub 1/87 1/45 spor H0 køreplanskørsel modeltogbilleder tog lokomotiv veterantog sporplaner station banegård godstog persontog Intercitytog remise modelbane
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2017 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen