DMJU udstilling i Sydbank Arena i Kolding.

af Claus E. Hansen, Silkeborg, 8/4 2018, 11:59 (2204 dage siden) @ f.ormstrup
redigeret af Claus E. Hansen, 8/4 2018, 12:51

Der var masser at se på, og der var godt gang i den lørdag. Godt at se at der også var en hel masse med fra de yngre generationer med på messen. Rigtig flotte udstillingsanlæg der var med, som det også kan ses på de billeder og film der efterhånden er lagt ud på nettet. Og som sædvanlig rigtig rart med så mange forhandlere samlet ét sted. DMJU må have lagt et stort arbejde i at få det hele til at gå op.

Märklins nye Arriva-Lint var i øvrigt rigtig flot, og kunne høre i det skjulte, at der godt kunne forhandles en god messepris hjem på den de forskellige steder. Det samme kunne der sikkert også på Y-toget fra Heljan, som der også var diverse af på messen. Også en virkelig flot model, det må man sige.

Der var så ikke rigtigt nogen "store" danske nyheder, udover det der var meldt ud i forvejen fra de forskellige. Lidt en skam at to store danske producenter ikke var tilstede på messen, der trods alt er årets samlingspunkt for modelbanehobbyen i DK. Det ville lige have givet det sidste. Men det forhindrer så heldigvis ikke i at der kommer ting herfra.

Mvh
Claus


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak